Nieuwe multiplayer trailer Yooka-Laylee

Het laatste nieuws wat we hoorden over Yooka-Laylee was dat de game niet zal verschijnen op de Wii U maar alleen op de Switch. Daarnaast werd in datzelfde bericht bekend dat de releasedatum voor overige platformen 11 april zal zijn, voor de Switch versie is de release datum nog niet bekend.

Ook was er destijds een trailer te zien en nu is er, via Game Explain, opnieuw een trailer opgedoken. In deze trailer zijn Multiplayer beelden te zien uit de game waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Bekijk de beelden hier:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “Nieuwe multiplayer trailer Yooka-Laylee

Geef een reactie