Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontwikkeling van Super Mario Odyssey is al klaar

De producer van Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi, heeft gesproken over de nieuwe Mario-game voor de Switch.

De producer van Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi, heeft gesproken over de nieuwe Mario-game voor de Switch.

Het spel is een open world 3D platformer waarin je met Mario speelt. Tijdens de Nintendo Switch Expierence vertelde Yoshiaki Koizumi dat de nieuwe titel klaar is op het gebied van ontwikkeling. Hij was blij te zien dat mensen de demo speelde tijdens de Nintendo Switch Evenement.

Ook legde hij kort het verhaal van Super Mario Odyssey uit; Princess Peach wordt gekidnapt door de gemene Bowser en deze heeft plannen om met de princes te trouwen. Mario verlaat de Mushroom Kingdom en reist naar de echte wereld met zijn levende hoed om Peach te redden.

Verder werd er gesproken over de verschillende stages in de game. Zo kan de loodgieter in de stad vanaf de grond op gebouwen springen. In het bos valt er veel te exploreren, en in de woestijn kan je gebouwen binnen lopen en dingen ontdekken.

Super Mario Odyssey is tijdens de feestdagen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Nintendo liet eerder al weten bewust niet alle grote titels meteen bij de launch uit te brengen. Zeer waarschijnlijk is dat de reden dat we nog even op Mario’s nieuwste avontuur moeten wachten.