Hoop voor Metroid en Mother 3

Hoewel er hardnekkige geruchten waren over Mother 3 en Metroid voor de Switch is er (nog) niks aangekondigd.

Geruchten rondom Mother 3 en een nieuwe Metroid blijventoch plakken, ook al zijn ze niet aangekondigd in Tokyo. Volgens bekende leakers als Liam Robertson en Laura Kate Dale zijn die games er wel degelijk. Reggie heeft nu een opmerking gemaakt waar een sprankje hoop uit gehaald kan worden.

“Oh, so earlier today I got asked about Mother 3; maybe you can ask me about Metroid. Look, again, I am proud as an executive with Nintendo to say that we look at all of the boards and all of the comments and we really have a good understanding of what our consumers want. And believe me, we take that to heart as we work to create content. So I have nothing to announce–here. But we are aware that there are some key IP that consumers just can’t wait for the next true installment in that franchise’s legacy. Suffice it to say, we’re aware of it, and talk to me in a year and let’s look back and see what’s happened.”

Hij gebruikt verwoordingen die erop doen lijken dat er op een later moment wel een aankondiging zal zijn.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Hoop voor Metroid en Mother 3

Geef een reactie