Ubisoft’s Steep naar Switch

De open-world extreme sports game Steep zal naar de Switch komen.

Ubisoft heeft mooie plannen voor de Switch, want naast een Rayman game en Just Dance zal ook hun open-world game Steep op de console verschijnen. Dit maakte Ubisoft bekend door middel van een persbericht. In deze game kan je vrij skieën, snowboarden, paragliden en met een wingsuit aan de gang gaan. Daarnaast heeft de game naadloze online multiplayer. Later dit jaar zal een gratis update nieuwe gebieden toevoegen aan de game. Bekijk een trailer voor Steep hieronder:

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “Ubisoft’s Steep naar Switch

Geef een reactie