Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 2 lanceert aanstaande zomer voor Nintendo Switch

Tijdens de presentatie van Nintendo Switch werd een sequel van Splatoon aangekondigd. Lees verder om meer informatie over de gloednieuwe titel te ontdekken.

Tijdens de presentatie van Nintendo Switch werd een sequel van Splatoon aangekondigd. Lees verder om meer informatie over de gloednieuwe titel te ontdekken.

De afgelopen maanden kon je diverse geruchten lezen over een eventuele port van Splatoon naar de Nintendo Switch. In tegenstelling tot de geruchten werd een sequel van Splatoon aangekondigd en staat gepland voor aankomende zomer. In de onthullingstrailer werden nieuwe wapens en maps getoond. De producer van Splatoon 2 heeft beloofd om aankomende maanden meer informatie te delen. Splatoon 2 zal net als bij het voorgaande deel voorzien worden van updates na de lanceerperiode. In de onderstaande trailer komen de genoemde features aan bod.

Stay fresh!