Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NBA 2K18 later dit jaar naar de Switch

Maanden na de eerste beelden is NBA 2K18 officieel bevestigd voor de Switch.

Maanden na de eerste beelden is NBA 2K18 officieel bevestigd voor de Switch.

Oorspronkelijk werd de game al getoond tijdens de Switch onthulling, maar al snel werd er gezegd dat dat niet betekende dat de game ook daadwerkelijk uit zou komen. Vandaag is de game officieel bevestigd met een september 2017 release. De populaire basketbal game komt na jaren weer terug naar Nintendo platformen. 2K had het volgende te zeggen over het uitbrengen van 2K18 voor de Switch.

“Bringing NBA 2K18 to Nintendo Switch is a natural progression as we continue to expand our audience and welcome new fans to the franchise,” said Jason Argent, SVP of Basketball Operations for NBA 2K.”