First 4 Figures onthuld 10 inch Link beeldje van BotW

First 4 Figures heeft nu net een life size Majora’s Mask voor pre-order staan, maar binnenkort komt er een Link beeldje aan.

Dit beeldje gemaakt van PVC, is wat minder gedetailleerd en groot dan andere Zelda beelden van de maker, maar dat betekent ook dat het een stuk betaalbaarder zal zijn. Het design is gebasseerd op de amiibo van Link als boogschutter, met een Sheikah logo basis. Als voorproefje heeft F4F een trailer van het beeld onthuld.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “First 4 Figures onthuld 10 inch Link beeldje van BotW

Geef een reactie