Dragon Ball Xenoverse 2, Tales of en Taiko Drum Master naar Switch

Bandai Namco heeft flink wat aangekondigd voor de Switch.

Zo zijn er games van Taiko Drum Master en Tales of in ontwikkeling, maar zal ook Dragon Ball Xenoverse 2 verschijnen voor het nieuwe apparaat. Xenoverse 2 is de meest uitgebreide Dragon Ball game tot nu toe. In het spel zal je avonturen beleven en enorme gevechten voeren. Daarnaast zal er ook een offline co-op modus beschikbaar worden gesteld. Bandai Namco zal later meer informatie over deze game en de andere twee franchises bekend maken.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

5 gedachten over “Dragon Ball Xenoverse 2, Tales of en Taiko Drum Master naar Switch

Geef een reactie