Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

1-2 Switch aangekondigd als launch titel

In de Switch-presentatie heeft Nintendo een nieuwe partygame aangekondigd welke de mogelijkheden van de Joy-Con-controllers optimaal benut.

In de Switch-presentatie heeft Nintendo een nieuwe partygame aangekondigd welke de mogelijkheden van de Joy-Con-controllers optimaal benut. 

1-2 Switch zal net als bij Wii Sports en Nintendo Land, uitgegeven met de release van respectievelijk de Wii en Wii U, de mogelijkheden van Nintendo’s nieuwste controllers volledig benutten. In de nieuwe game, waarbij de nieuwe Joy-Con-controllers centraal staan, zullen twee spelers het tegen elkaar op moeten nemen in verschillende spellen. Hierbij maken ze bijna alleen gebruik van de controllers, niet van een beeldscherm. 1-2 Switch zal vanaf 3 maart 2017 in de winkel liggen.

https://youtu.be/j7p47TOmicQ