Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Nefarious – Reverse Boss Fight

Altijd al eens de prinses willen ontvoeren in plaats van haar te redden? Nefarious is de game die deze droom tot vervulling probeert te brengen, aangezien je in deze 2D platformer de schurk in plaats van de held speelt.

Altijd al eens de prinses willen ontvoeren in plaats van haar te redden? Nefarious is een game die deze droom tot vervulling probeert te brengen, aangezien je in deze 2D platformer de schurk in plaats van de held speelt. 

Nefarious is een 2D platformer gefund bij Kickstarter. Het verhaal gaat over Crow, de leider van een criminele organisatie. Zijn ultieme doel is om de wereld over te nemen, en om dat voor elkaar te krijgen ontvoert hij elke prinses die hij maar kan vinden. Aan jou de taak om al de “helden” die dit proberen te verhinderen uit de weg te ruimen.

De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken. De game komt naar de Wii U, al is het nog niet duidelijk wanneer.