Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo geeft meer informatie over de Switch-presentatie

Nintendo heeft meer informatie vrijgegeven over wat we volgende week kunnen verwachten van de Nintendo Switch presentatie.

Nintendo heeft meer informatie vrijgegeven over wat we volgende week kunnen verwachten van de Nintendo Switch-presentatie.

We hebben lang moeten wachten, maar de presentatie met meer informatie over de Switch komt nu echt dichtbij. Op 13 januari komen we meer te weten over de nieuwe console van Nintendo. Tot nu toe wisten we alleen dat er die dag een presentatie zou worden gegeven. Nintendo is nu iets specifieker. Er zal namelijk een live-persconferentie in Tokio worden gegeven, welke volledig in het Japans is, maar met Engelse voice-over. Ook staat een Treehouse Live-event op de planning én een hands-on event.

In de middag zal er ook een video met Nederlandse ondertiteling online komen op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland. Daar hoef jij natuurlijk niet op te wachten want op Daily Nintendo zullen we al het belangrijke nieuws ook plaatsen. Kijk jij er ook zo naar uit?