Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo introduceert de DN community LIVE

Daily Nintendo wil in 2017 nog meer jullie als leden betrekken bij de website. Daarom introduceren we de DN Community LIVE: livestream toernooien georganiseerd door én voor leden.

Met enige regelmaat zul je vanaf nu een livestream toernooi kunnen verwachten op het YouTube kanaal van Daily Nintendo. Het leukste hieraan is dat deze live streams niet worden gemaakt door de DN crew maar op initiatief van drie leden binnen de DN-community. Jordy (@jordyyy), Jarno (@jarnonk) en Joël (@joelgx) zullen jou tijdens de livestream voorzien van commentaar en zullen met jullie het gesprek een draai geven door ook te reageren op de chat.

Gisteren kon je daar al een voorproefje van krijgen, door middel van het gestreamde Mario Kart 8 toernooi waarmee we de proef op de som hebben genomen, en dat werd leuk door jullie ontvangen.

Omdat dit alles totaal georganiseerd wordt door leden uit de community zoeken we ook elke livestream weer een gast, wil je graag een keer te gast zijn in een livestream? Laat het weten op het forum of mail naar info@dailynintendo.nl
De datum, tijd en de game die de volgende keer gespeeld zal gaan worden wordt ruim van te voren bekend gemaakt op de Community LIVE pagina welke je in het menu onder community kan vinden.

 Community LIVE past binnen onze overtuiging om leden zoveel mogelijk bij de site te betrekken. Heb jij ook een goed idee net zoals Community LIVE? Laat het weten via info@dailynintendo.nl!