Daily Nintendo wenst je een fijne jaarwisseling!

Zojuist zijn de oliebollen verorberd, is de top 2000 geëindigd met Bohemian Rhapsody van Queen en hebben de kurken geknald. Hiermee hebben we 2016 afgesloten, 2016 was het jaar waarin er van Nintendo met mooi nieuws kwam, de NX is officieel aangekondigd als de Nintendo Switch.

Over de nieuwste console van Nintendo is vooral nog een hoop onduidelijk. Het aftellen naar de officiële presentaties kan nu het nieuwe jaar is ingeluid echt beginnen. Vervolgens kunnen we vanaf maart genieten (gaan we vanuit) van een nieuwe parel in de historie van Nintendo.

De komende tijd kunnen jullie via Daily Nintendo dus een hoop geruchten, nieuws een weetjes lezen over de Switch. Uiteraard kunnen jullie in 2017 ook weer de podcast, prijsvragen, specials en uiteraard ook overig nieuws lezen. Daarnaast kunnen jullie in het nieuwe jaar, zoals jullie al hebben kunnen lezen/zien, ook meer video’s verwachten op DN.

Afgelopen maand hebben we op DN een live-stream geplaatst van een toernooi Mario Kart 8. Helaas verliep dit niet helemaal soepel maar we zijn zeker van plan om ook dit in 2017 vaker te gaan doen.

Uiteraard wensen wij jullie als bezoekers een heel gelukkig en vooral een gezond 2017!

Hieronder kun je nogmaals zien wat Younes van plan is met YouTube:

 

13 gedachten over “Daily Nintendo wenst je een fijne jaarwisseling!

Geef een reactie