Super Mario Run Android registratie open

Super Mario Run is alweer eventjes uit op iOS, maar het lijkt erop dat er spoedig een Android versie zal verschijnen.

Nintendo heeft namelijk vandaag de app-pagina opengezet op de Google Play Store. Op deze pagina staat wat basisinformatie over de game en wat screenshots. Een datum is helaas nog niet onthuld, maar je kan wel alvast aangeven dat je interesse in de game hebt en een notificatie wilt krijgen wanneer deze beschikbaar is. Met de verschijning van de pagina is het waarschijnlijk dat de Android versie van de enorm populaire game niet ver weg is. Mocht je je willen registreren dan kan dat hier.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie