Pachter: Switch makkelijkste om voor te ontwikkelen

Michael Pachter, een beurs analyst, heeft positief nieuws over de Switch.

Hoewel Michael Pachter meestal niet heel positief is, uitzonderingen daargelaten, over Nintendo producten, heeft hij vandaag in zijn nieuwe YouTube-video redelijk wat positiefs over de nieuwe console van het bedrijf te zeggen. Hij zegt namelijk dat volgens ontwikkelaars die hij heeft gesproken dat de Switch makkelijker is om voor te ontwikkelen dan de PS4 en Xbox One. Dat zou dus voor makkelijkere ports moeten zorgen. Echter zegt hij wel duidelijk dat als de console te erg achter loopt op de PS4 en Xbox One, de makkelijkheid van het ontwikkelen niet op zal wegen tegen de downgrade-kosten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat hij precies te zeggen heeft, kan je hieronder de video bekijken.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Pachter: Switch makkelijkste om voor te ontwikkelen

  • 21/12/2016 om 20:50
    Permalink

    hopen dat de switch goed verkoopt. de meeste 3th partys maakt het niet veel uit als hun game iets minder mooi is, alleen moet hij goed verkocht worden. natuurlijk moet het er nog wel redelijk uit zien, de 3th partys willen natuurlijk geen imagoschade

Geef een reactie