Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dr. Kawashima kostuum aan Super Mario Maker toegevoegd

Nintendo voegt door middel van event courses regelmatig nieuwe kostuums toe aan de game. Ditmaal van Dr. Kawashima.

Nintendo voegt door middel van event courses regelmatig nieuwe kostuums toe aan de game. Ditmaal van Dr. Kawashima.

Dr. Kawashima kennen de meesten waarschijnlijk wel van de Brain Training-games op de DS en 3DS. Nu laat hij alle hersentraining achter zich en is het tijd voor een atletiek level in Super Mario Maker. Als je het level haalt zal je toegang krijgen tot de Mystery Mushroom van Dr. Kawashima, die je dan later kan gebruiken bij het maken van je eigen 8-bit Mario-levels. De sprite van Kawashima heeft in Mario Maker verscheidene animaties: zo kan je het hoofd tijdelijk in een duivelshoofd veranderen of kan je hem op z’n zij laten liggen. GameXplain heeft een video gemaakt van het level, welke je hier kan bekijken.