3DS beter verkocht dan de PS2 in Japan

De 3DS heeft in Japan de PS2 verslagen in life-time verkopen.

Wereldwijd is de PS2 dan misschien wel de best verkochte console, mede dankzij zijn enorm lange levensduur, maar in Japan staan er nu drie consoles boven de PS2 qua hardware verkopen. Eerder waren dat al de Nintendo DS en de Nintendo GameBoy (Color), maar met de verkopen van de 3DS de afgelopen week is de PlayStation opgeschoven naar de vierde plek. De 3DS heeft namelijk meer dan 150 duizend exemplaren verkocht afgelopen week en heeft daarmee een totale afzet van 21,913,661 behaald in Japan.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “3DS beter verkocht dan de PS2 in Japan

Geef een reactie