Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer Shantae: Half-Genie Hero online

De launchtrailer van Shantae: Half-Genie Hero is online gezet door Xseed Games. De titel zal uitkomen in de eShop voor de Wii U.

De launchtrailer van Shantae: Half-Genie Hero is online gezet door Xseed Games. De titel zal uitkomen in de eShop voor de Wii U.

In de game staat Shantae centraal, samen met haar geestelijke krachten die ze zal moeten gebruiken om haar tegenstanders te verslaan. Met deze krachten kan ze o.a. veranderen in een olifant, aapje of spin, ieder weer met een unieke kracht.

De ontwikkeling van de game, die in Amerika ook een fysieke versie krijgt, is inmiddels afgerond. Om dit en de aanstaande release, welke is gepland op 20 december, te vieren heeft Xseed nu de launchtrailer, die je onder aan dit artikel kunt vinden, online gezet. In de video zie je gameplaybeelden die begeleid worden door muziek van Jake Kaufman. Je kunt o.a. een baasgevecht en platformsecties te zien.