Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Val in de prijzen” DN.FM #9

In deze nieuwe podcast behandelen we Super Mario Run, het optreden van Nintendo met de Switch, de Pokémon Go-update en natuurlijk een prijsvraag waarbij we 2x Teslagrad weggeven!

DN.FM is een wekelijkse podcast-serie waar we de belangrijkste nieuwtjes van Daily Nintendo bespreken. Tijdens de afgelopen seizoenen zijn er extra onderdelen bijgevoegd, zo stellen we nu jullie kennis op de proef, zetten we onze game-ervaringen uit en voeren we een debat.

In deze podcast worden jullie op de proef gesteld. Om kans te maken op de game Teslagrad, moeten jullie bijhouden hoe veel keer wij Teslagrad zeggen in de podcast. Stuur jouw antwoord naar info@dailynintendo.nl voor 12 december 23:59. Veel succes!

Allereerst kan je in de podcast de bespreking van de volgende nieuwtjes horen:

    • Er komt een docking-station voor de Switch met extra kracht. Zijn wij blij met dit gerucht?
    • Een bijzondere indie is de eerste Switch exclusive. Geeft dit hoop?
    • Nieuwe beelden van Super Mario Run. Heeft het potentie om een hit te worden?
    • Optreden Nintendo bij Tonight Show. Was het leuk?
    • Meerdere Pokémon tegelijk verplaatsen in Pokémon Go. Dat scheelt tijd!
    • Gerucht: Gamecube VC komt naar Switch. Is dat mooi? 

Daarrna kunnen jullie een geluid horen van een game. Laat ons via een reactie weten in welke game dit geluid voorkomt! Het geluid van de vorige keer maken we ook bekend.

Ook hebben we een discussie. Deze week is de stelling “Nintendo gaat te ver als Strafox gaat vechten”.

Vervolgens bespreken we de niet zoals gewoonlijk de games die we deze week gespeeld hebben. Wij bespreken de game die je kan winnen Teslagrad.

De gehele podcast kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-seizoen-4-episode-9

 

DN.FM is ook te vinden in iTunes en de podcast app op iOS apparaten. Als je een medium hebt waar je de podcast ook graag wil zien, kan je dit altijd achterlaten.

We zijn benieuwd wat jullie van de podcast vonden. Laat ons weten wat jij denkt dat het geluid is en wat jij vindt van de besproken onderwerpen!