Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gotta Catch ‘em All weer in de top 2000

Vorig jaar was er een hele actie opgezet op het Pokémon intro nummer in de top 2000 te krijgen, nu was er geen eens een actie voor nodig.

Vorig jaar was er een hele actie opgezet op het Pokémon intro nummer in de top 2000 te krijgen, nu was er geen eens een actie voor nodig.

Dit jaar was het een druk jaar voor de Pokémon serie. De serie werd namelijk 20 jaar wat gepaard ging met allerlei evenementen en acties zoals de maandelijkse legendarische Pokémon. Daarbij kwam Pokémon Go opeens om de hoek met de hype erbij en zijn Pokémon Sun & Moon net twee weken uit en breken ze records. Om het feest compleet te maken is vandaag bekend geworden dat het intro nummer Gotta Catch ‘em All van Jason Paige voor het tweede jaar op rij in de Top 2000 te vinden zal zijn. Hoewel er vorig jaar een hele campagne voor het nummer was opgezet is dat dit jaar niet het geval geweest, maar toch kunnen we ook dit jaar genieten van Pokémon in de Top 2000.

gotta-catch-em-all