Nintendo te gast bij The Tonight Show

Shigeru Miyamoto en Reggie Fils-Aimé waren gisteren te gast bij The Tonight Show.

In de uitzending zag je CEO van Nintendo Of America Reggie Fils-Aimé waarin hij sprak over de nieuwe applicatie Super Mario Run voor de iPhone en iPad. Jimmy Fallon kreeg de eer om het spel te spelen. In het publiek zag je Shigeru Miyamoto en dit vond hij van zijn gamekunsten:

Miyamoto duim omlaag

miyamoto duim

 

Tussen Jimmy en Reggie stond een gele vraagtekendoos, beter bekend van de Mario spellen, met daarin de nieuwe Nintendo-console verstopt. Wederom kreeg Jimmy de eer om met de console het nieuwste Zelda-spel te spelen.

Heb jij de uitzending gemist? Dan kan je die hieronder bekijken.

 

5 gedachten over “Nintendo te gast bij The Tonight Show

Geef een reactie