Legendarische Pokémon Magearna nu beschikbaar

De eerste gratis legendarische Pokémon voor Sun & Moon is nu beschikbaar. Dit is de Pokémon Magearna en is verkrijgbaar door middel van een QR code.

Magearna is een steel/fairy type en kan gedownload worden nadat het hoofdverhaal is uitgespeeld. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaande QR code scannen, waarna je in Hau’oli City in ‘The Antiquity of Ages’-winkel de Pokémon kunt ophalen. Praat daar met de postbode om hem aan je team toe te voegen.

In tegenstelling tot andere Pokémon (zoals de Legendarische Arceus) zit er aan deze QR code geen tijdslimiet. Doe dus rustig aan, de code blijft voor altijd geldig.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie