Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Loop animaties van Pokémon in code Sun & Moon gevonden

In de code van Pokémon Sun en Moon hebben dataminers loop en ren animaties van elke Pokémon gevonden. De animaties worden momenteel niet in-game gebruikt, dus wat kan dit betekenen?

In de code van Pokémon Sun en Moon hebben dataminers loop en ren animaties van elke Pokémon gevonden. De animaties worden momenteel niet in-game gebruikt, dus wat kan dit betekenen?

De twee games blijken low-polygon animaties van elke generatie Pokémon te bevatten, zelfs diegene die momenteel niet in Alola te vangen zijn. De verschillende loop en ren animaties zijn daarnaast veelal uniek per Pokémon. Zo houden ze rekening met grootte, looppatroon en andere specificaties. Je kunt een aantal hier bekijken.

Hoewel dataminers dit uit de code van de game hebben kunnen halen, is het niet duidelijk waar dit voor gebruikt had kunnen worden. Sommigen speculeren dat dit simpelweg een geschrapte functie is, wellicht gebaseerd op eerdere games waar je Pokémon met je mee konden lopen. Een andere theorie is dat deze animaties gelinkt zijn aan het gerucht van Pokémon Stars, waar we eerder hier op ingingen.

https://twitter.com/SleepyJirachi/status/805938993200242688?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/SleepyJirachi/status/805921731823235072?ref_src=twsrc%5Etfw