[Poll] Welke klassieker zie jij graag als Switch-remake?

Voor de PS4 zijn een aantal remakes van klassiekers aangekondigd zo komt Crash Bandicoot terug en zullen er ook van Wipeout en Parappa remakes worden gemaakt. Veel fans zijn hier enthousiast over.

Met de Switch op komst vragen wij daarom welke klassieker jullie graag als remake zien verschijnen op de nieuwe console van Nintendo.

dnpoll

 

Vorige poll
1,5 week geleden vroegen wij jullie wat jullie gingen vragen voor Sinterklaas. Van de door ons genoemde opties scoorde ‘Een spel voor de 3DS’ verreweg het hoogste, echter was er een ander antwoord met meer stemmen.

De meeste stemmen gingen namelijk naar de optie ‘Anders… (licht toe in reactie). Met 48% stemde bijna de helft van jullie op deze optie. Hierbij een overzicht van de uitslag (stand op 4-12-2016 om 13:45uur).

48% Anders… (licht toe in reactie)
36% Een spel voor de 3DS
8% Een spel voor de Wii U
8% Een (new) 3DS
0% Pokémon GO Plus

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

13 gedachten over “[Poll] Welke klassieker zie jij graag als Switch-remake?

 • 05/12/2016 om 14:40
  Permalink

  ALS ik moet kiezen uit deze lijst, dan de mario land reeks, omdat ik deze nog alleen op de gb heb. De andere klassiekers heb ik inmiddels misschien wel al 3x aangeschaf, omdat dr meeste van deze al weet ik veel hoe vaak zijn heruitgebracht.

  Op de switch zou k ook wat meer gamecube/wii klassiekers verwachten als remakes: uiteraard sunshine, maar ook de galaxy reeks, goldeneye hd😍, monkeyballs, paper mario thausand year door, EN: twee spellen die ik inmiddels al 5 x heb, maar graag ng een keer zou willen aanschaffen, mits deze dikke hd graphics zou krijgen en extra content: oot en mm

  • 05/12/2016 om 17:38
   Permalink

   Haha, dat kan ik wel zien aan je profielfoto. Ik zou persoonlijk graag ook het eerste en tweede deel op een disc als rerelease op de Switch zien.

 • 05/12/2016 om 16:41
  Permalink

  Pokémon Colosseum en Pokémon XD Gale of Darkness van de Gamecube zou ik graag als remakes willen zien 😀 Maar aangezien er intussen 4 nieuwe gens van Pokémon zijn uitgegeven, is een sequel misschien beter. ;P

  Dan maar Platinum remake 🙂

  • 05/12/2016 om 23:31
   Permalink

   ja een Platinum remake lijkt me gaaf gen 4 was de eerste gen die ik speelden
   een Pokémon Colosseum en Pokémon XD Gale of Darkness sequal zou ik heel leuk vinden heb deze titels nooit kunnen spelen

 • 05/12/2016 om 23:08
  Permalink

  Ik zou pacman nog een kans willen geven, waar ze op de gamcube er nog een poging aan gaven (met 4 gba controllers en 30 meter kabels…) is dat het enige spel uit de lijst dat in de zelfde soort vorm nog iets mee gedaan kan worden.
  Remakes van 2d games kan je niet zo veek mee.

Geef een reactie