[LIVE] GameAwards 2016

The GameAwards van dit jaar gaan bijna van start. Om half 2 vannacht zal de pre-show van start gaan met onder andere beelden van Zelda.

Net als voorgaande jaren zal de show gehost worden door Geoff Keighley. Tijdens deze show worden verschillende awards uitgereikt aan de games van het afgelopen jaar. Dit jaar zijn onder andere Zelda Breath of the Wild voor ‘Most Wanted’ en Xenoblade Chronicles X voor beste RPG genomineerd. Net zoals voorgaande jaren zit Reggie Fils-Aime in de adviesraad en zal hij aanwezig zijn bij de show. Twee jaar geleden was hij aanwezig om beelden van Zelda te tonen en vorig jaar alleen om Satoru Iwata te eren. Bekijk de livestream van de GameAwards van dit jaar hieronder:

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie