Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Sun & Moon Global mission: Vang 100 miljoen Pokémon

Pokémon Sun & Moon bevatten Global missions, wereldwijde missies waarbij spelers binnen een bepaalde tijd een doel moeten behalen. De eerste hiervan, om gezamenlijk 100 miljoen Pokémon te vangen, is nu begonnen.

Pokémon Sun & Moon bevatten Global missions, wereldwijde missies waarbij spelers binnen een bepaalde tijd een doel moeten behalen. De eerste hiervan, om gezamenlijk 100 miljoen Pokémon te vangen, is nu online.

De missie is vanaf nu online en loopt tot en met 13 december. Om mee te kunnen doen moet je verbonden zijn met Global Link. De vrouw die rechts achter de infobalie in het kasteel in de Festival Plaza staat zal dan kijken of er Global missions aanwezig zijn en met welke je mee kunt doen.  Het aantal gevangen Pokémon wordt dan aan het geheel toegevoegd, en wordt elke keer als je de game synchroniseert bijgewerkt.
Als het doel wordt behaald zullen alle deelnemende spelers tot zo’n 2000 festival coins kunnen verdienen.

Dus we hebben maar één tip voor je: Get out there and catch ‘em all!