Pokémon Sun & Moon Global mission: Vang 100 miljoen Pokémon

Pokémon Sun & Moon bevatten Global missions, wereldwijde missies waarbij spelers binnen een bepaalde tijd een doel moeten behalen. De eerste hiervan, om gezamenlijk 100 miljoen Pokémon te vangen, is nu online.

De missie is vanaf nu online en loopt tot en met 13 december. Om mee te kunnen doen moet je verbonden zijn met Global Link. De vrouw die rechts achter de infobalie in het kasteel in de Festival Plaza staat zal dan kijken of er Global missions aanwezig zijn en met welke je mee kunt doen.  Het aantal gevangen Pokémon wordt dan aan het geheel toegevoegd, en wordt elke keer als je de game synchroniseert bijgewerkt.
Als het doel wordt behaald zullen alle deelnemende spelers tot zo’n 2000 festival coins kunnen verdienen.

Dus we hebben maar één tip voor je: Get out there and catch ‘em all!

 

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Pokémon Sun & Moon Global mission: Vang 100 miljoen Pokémon

Geef een reactie