Pokémon Sun & Moon beste Nintendo release Europa

Pokémon Sun & Moon zijn net een weekje uit in Europa en hebben een heel mooi record neergezet.

Nintendo heeft namelijk vandaag bekend gemaakt hoeveel de games zijn verkocht in de eerste week op de Europese markt. In een week tijd zijn de games in alleen al Europa 1,5 miljoen keer verkocht. Nederland heeft daar maar een klein aandeel van met 63300 verkochte exemplaren. Volgens Nintendo heeft dit voor de grootste Nintendo release ooit gezorgd. Hoe de aantallen per versie verschillen en qua fysiek ten opzichte van downloads is niet bekend.

Heb jij de zevende Pokémon generatie al in huis?

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “Pokémon Sun & Moon beste Nintendo release Europa

Geef een reactie