Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe vechter Pokkén Tournament wordt onthuld op 1 december

Bandai Namco heeft bekend gemaakt dat er binnenkort weer een nieuwe vechter aan het rooster van de arcade-versie van Pokkén Tournament wordt toegevoegd. Op 1 december krijgen we te horen wie dit zal zijn.

Bandai Namco heeft bekend gemaakt dat er binnenkort weer een nieuwe vechter aan het rooster van de arcade-versie van Pokkén Tournament wordt toegevoegd. Op 1 december krijgen we te horen wie dit zal zijn.

Dat heeft de officiële twitter van Pokkén Tournament bekend gemaakt. Daarin valt echter ook te lezen dat deze momenteel alleen gepland staat voor de arcade-versie van de game, met helaas nog geen woord over een mogelijke DLC voor de Wii U. Aan het rooster van de Wii U-versie is sinds de release namelijk niets meer veranderd. Geruchten melden dat de mogelijkheid bestaat dat dit ook niet gebeurd, en dat er met een uitgebreide versie van Pokkén Tournament wordt gewacht op de release van de Nintendo Switch.

Wie de nieuwe vechter zal zijn blijft voorlopig nog even de vraag, al hebben dataminers wel een idee. Eerder melden we al dat er in updates verwijzingen waren gevonden voor Scizor, Darkrai en Empoleon. Scizor en Darkrai zijn inmiddels toegevoegd aan de game en men verwacht dan ook dat deze toevoeging wel eens Empoleon zou kunnen zijn. Dit hoeft echter niet per se te kloppen, aangezien vorige maand Croagunk plotseling werd geïntroduceerd.