Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Pokémon Moon & Sun prijsvraag bekend

Heb je meegedaan aan onze Pokémon Moon & Sun prijsvraag? Lees dan snel verder of jij de gelukkige winnaar bent geworden.

Heb je meegedaan aan onze Pokémon Moon & Sun prijsvraag? Lees dan snel verder of jij de gelukkige winnaar bent geworden.

Pokémon Sun & Moon zijn sinds 23 november verkrijgbaar en in samenwerking met  Startselect mochten wij een (digitaal) exemplaar naar keuze verloten van Pokémon Moon of Sun! Om kans te maken hoefde je slechts een vrij simpele vraag te beantwoorden. Het juiste antwoord was natuurlijk de Alola regio.

Uit alle deelnemers met het juiste antwoord hebben we een winnaar getrokken: Luuk Stringer. Van harte gefeliciteerd met je prijs!

minder-dofNiets gewonnen? Heel december staat bij Daily Nintendo in het teken van prijzen door middel van allerlei leuke prijsvragen. Check vanaf 1 december Daily Nintendo dus extra vaak!

Daily Nintendo kan de overige deelnemers van deze prijsvraag bovendien een kortingscode bieden, zodat je de game met 5% korting kunt kopen via de shop van Startselect! Door de kortingscode DN5CATCHEMALL in de winkelwagen in te voeren krijg je 5 % korting op Pokémon Sun & Moon. Deze kortingscode is geldig tot en met zondag 23:59 uur en alleen wanneer de code wordt ingevoerd.