[Poll] Wat vraag jij aan Sinterklaas?

Het duurt nog 1,5 week maar dan is eindelijk het heerlijk avondje gekomen. Sinterklaas zal op 5 december, bij sommige al iets eerder, langs de deuren gaan en zijn pietermannen laten bonzen.

Vele (kinder)harten zullen vol verwachting kloppen in de hoop op veel lekker, maar toch vooral om mooie en toffe cadeaus. Ook vele van jullie zullen al een lijstje hebben gemaakt en deze in jullie schoen hebben gestopt voor Sinterklaas, aangezien jullie Daily Nintendo bezoeken zal de sint jullie vast heel lief vinden 😉

Wij vragen ons af wat jullie op jullie lijstje hebben staan, laat het ons weten in de poll! Helemaal leuk is het natuurlijk om ook nog even in een reactie jullie antwoord toe te lichten!

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

8 gedachten over “[Poll] Wat vraag jij aan Sinterklaas?

 • 23/11/2016 om 08:55
  Permalink

  anders namelijk : (is veel omdat ik graag niet precies wil weten at ik krijg
  Skyrim Legendary Edition (pc spel)
  rodea the sky soldier (3ds spel)
  code name s.t.e.a.m (3ds spel)
  chibi robo zip slash (3ds spel)
  pokemon rumble world ( 3ds spel )
  Plants vs Zombies (ds spel)
  yugioh 2008 (Yu-Gi-Oh! World Championship 2008) (ds game)
  The Legend of Zelda Skyward Sword en wii remote plus (wii spel +accessoire )
  The Legend of Zelda Spirit Tracks (ds spel)
  the legand of zelda phanton hourglass (ds spel )
  Zelda Hyrule Snap Back Cap (pet)
  Amiibo – Wolf Link & Midna (amiibo)
  Cover Plate NEW Nintendo 3DS – Pikachu (3ds Accessoire)
  Cover Plate NEW Nintendo 3DS – Multicolour Yoshi (3ds Accessoire)
  Cover Plate NEW Nintendo 3DS – Kirby (3ds Accessoire)

 • 23/11/2016 om 21:32
  Permalink

  Ben nog opzoek naar een nieuwe telefoon, een receiver (al dan niet met boxen set) en een muurschilderij oid (om 2×2 muur te vullen).
  Hoop dat het meezit met de Sint op black friday oid, anders zal het waarschijnlijk wel verschuiven naar de evolutie van Sinterklaas, namelijk de kerstpersoon.

  Overigs ben ik nog altijd op zoek naar een goede afbeelding voor op de muurschilderij (of behang of iets anders). Zat zelf te denken aan iets van Zelda, maar moet wel hoog kwaliteit plaatje zijn moet het op dat formaat goed uitkomen. Mocht iemand iets weten…

Geef een reactie