Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Prijsvraag: maak kans op Pokémon Moon of Sun!

Pokémon-fans opgelet: maak kans op Pokémon Sun of Moon bij Daily Nintendo! Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken op deze geweldige prijs!

PRIJSVRAAG GESLOTEN! Pokémon-fans opgelet: maak kans op Pokémon Sun of Moon bij Daily Nintendo!

Pokémon Sun & Moon zijn vanaf 23 november verkrijgbaar en in samenwerking met  Startselect mogen wij een (digitaal) exemplaar naar keuze verloten van Pokémon Moon of Sun! Om kans te maken hoef je slechts onderstaande vraag te beantwoorden.

pokemon sun and moonVia de webshop  Startselect kon je al je eenvoudig je Nintendo eShop Cards kopen en nu zijn ook digitale games voor Nintendo 3DS en Wii U aan het assortiment toegevoegd. Het aanbod voor de 3DS en de Wii U bevat titels als Super Smash Bros., Super Mario Maker en Pokémon Sun & Moon. Hiermee is Startselect één van de eerste geautoriseerde verkopers die dit digitale assortiment in heel Europa aanbiedt.

Om dit én de lancering van Pokémon Sun & Moon te vieren kun je kans maken op een exemplaar naar keuze door de volgende vraag te beantwoorden:

Hoe heet de regio waar Pokémon Sun & Moon zich afspelen?

Stuur je antwoord naar info@dailynintendo.nl. Reageren kan tot vrijdag 25 november 12:00 uur. Er wordt één digitale code voor Pokémon Sun of Pokémon Moon verloot onder de juiste inzendingen. Deze is niet in te wisselen voor geld.

logo_startselect

Redactionele crew alsmede moderators van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt z.s.m na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Stuur je antwoord per mail naar info@dailynintendo.nl.  Per persoon mag er één keer worden meegedaan.