Lijst versie exclusieve Pokémon Sun & Moon

Hoewel wij in Europa nog enkele dagen moeten wachten op de release van Pokémon Sun & Moon zijn ze op andere plekken Alola al grondig aan het verkennen. De volledige lijst versie exclusieve Pokémon is nu dan ook bekend.

Als je nog aan het twijfelen bent welke versie van Pokémon je deze generatie wilt oppikken kunnen de volgende rijtjes misschien een oplossing bieden.  Hoewel er eerder al een aantal van de versie exclusieve Pokémon gelekt waren was die lijst niet compleet. Hieronder hebben we de volledige lijst voor je.

Pokémon Sun

Alolan Vulpix
Alolan Ninetales
Lycanroc*
Turtonator
Passimian
Solgaleo
Buzzwole (UB-02 Absorption)
Kartana (UB-04 Blade)
Cranidos
Rampardos
Tirtouga
Carracosta
Rufflet
Braviary
Cottonee
Whimsicott

Pokémon Moon

Alolan Sandshrew
Alolan Sandslash
Lycanroc*
Drampa
Oranguru
Lunala
Pheromosa (UB-02 Beauty)
Celesteela (UB-04 Blaster)
Shieldon
Bastiodon
Archen
Archeops
Vullaby
Mandibuzz
Petilil
Lilligant

*Van Lycanroc zit in beide games in een andere vorm. Na het uitspelen van de game kun heb je de mogelijkheid om ook de andere vorm te krijgen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

9 gedachten over “Lijst versie exclusieve Pokémon Sun & Moon

Geef een reactie