Pokémon Sun & Moon refereert naar IGN recensie

Pokémon Sun & Moon refereren naar een bekende Pokémon meme.

Toen een paar jaar geleden Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire uitkwamen werd één van de punten van de IGN recensie niet heel erg gewaardeerd. Volgens IGN zat er in die games namelijk “te veel water”.  Dat werd in de game-wereld al snel een meme en zelfs opgenomen in de Know Your Meme database. In Pokémon Sun & Moon zit een nieuwe functie, genaamd Poké Finder. Dit is een Pokémon Snap-achtige minigame waarin je Pokémon op de foto kan zetten en uploaden. Andere trainers kunnen de foto’s beoordelen aan de hand van een aantal reacties. Eén van de mogelijke reacties luidt als volgt: “7.8/10 Too much water. “\_(‘-‘)_/” ”

pokemon-sun-moon-too-much-water

Wat vinden jullie van deze referentie?

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Pokémon Sun & Moon refereert naar IGN recensie

Geef een reactie