Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

December is prijzenmaand op Daily Nintendo!

Zorg dat je Daily Nintendo in december niet mist, de hele maand staat in het teken van prijzen. Heel december hebben we allemaal kortlopende prijsvragen online

Zorg dat je Daily Nintendo in december niet mist, de hele maand staat in het teken van prijzen. Heel december hebben we allemaal kortlopende prijsvragen online waar je aan mee kunt doen!

Over twee weken begint alweer de laatste maand van 2016, en dat betekent voor ons een gezellige december prijsvraag! Vanaf 1 december kun je een flink aantal keren een leuke prijs winnen op Daily Nintendo.
De hele maand vindt je regelmatig een gloednieuwe prijsvraag en bijbehorende leuke prijs om te winnen. Dat kunnen simpele vragen zijn maar ook kleine opdrachten. We hebben een leuke stapel prijzen voor je klaarliggen, van eShop tegoed tot leuke goodies en (eShop)games.

Daar zul je uiteraard wel wat voor moeten doen, want zoveel leuke dingen verloten we niet zomaar. Zorg dat je Daily Nintendo zoveel mogelijk bezoekt in december om de verschillende prijsvragen niet te missen. Bij velen moet je er bovendien snel bij zijn! Ook de creatievelingen onder ons boffen; kerstbomen pimpen en kerstkaarten maken zullen ook voorbijkomen! Ben je niet zo creatief? Ook gewone vragen om te beantwoorden komen voorbij. Iedereen maakt in december kans op een prijs; Daily Nintendo zorgt dit jaar weer voor een warme en spetterende decembermaand!.