Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda Escape Room onthuld

Vooralsnog is het Amerika-only, maar Nintendo werkt aan een Escape Room met een Zelda thema.

Vooralsnog is het Amerika-only, maar Nintendo werkt aan een Escape Room met een The Legend of Zelda-thema.

Nintendo of America gaat samenwerken met het bedrijf SCRAP om in een aantal steden een speciale Escape Room te maken. Het spel heet Defenders of the Triforce en zal bekende voorwerpen en personages van de The Legend of Zelda-serie bevatten. In het spel moet je de items die je vindt gebruiken om puzzels op te lossen en om in volgende ruimtes te komen. Op het spel zit echter wel een tijdlimiet. Aangezien het een tour is, zal de Escape Room in elke stad maar een paar dagen blijven. Daarnaast kan je na het spelen speciale merchandise kopen.

De teaser trailer is hieronder te bekijken: