Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grote levering Nintendo Classic Mini pas na Sinterklaas

De tekorten van de mini NES hebben ervoor gezorgd dat veel mensen de console nog niet hebben kunnen kopen. Als je sinds vrijdag de winkels aan het aflopen bent om er alsnog één te kunnen vinden moet Nintendo Nederland je helaas teleurstellen: pas na Sinterklaas word er een grote levering verwacht.

De tekorten aan de mini NES hebben ervoor gezorgd dat veel mensen de console nog niet hebben kunnen kopen. Als je sinds vrijdag de winkels aan het aflopen bent om er alsnog één te kunnen vinden, dan moet Nintendo Nederland je helaas teleurstellen: pas na Sinterklaas word er een grote levering verwacht.

Toen de spelcomputer afgelopen vrijdag uitkwam, was deze vrijwel meteen uitverkocht. Een woordvoerder van Nintendo Nederland geeft aan dat de aankomende weken de voorraden in klein aantallen zullen worden aangevuld, maar een grote levering blijft uit tot na Sinterklaas. Vanaf dan zal de mini NES het meest beschikbaar zijn bij grote retailers. Net voor kerst zal er wederom een grote levering komen.

Het tekort aan de Nintendo Classic mini brengt over de hele wereld nogal wat gevoelens naar boven. Deze reacties kun je hier en hier lezen.