Grote levering Nintendo Classic Mini pas na Sinterklaas

De tekorten aan de mini NES hebben ervoor gezorgd dat veel mensen de console nog niet hebben kunnen kopen. Als je sinds vrijdag de winkels aan het aflopen bent om er alsnog één te kunnen vinden, dan moet Nintendo Nederland je helaas teleurstellen: pas na Sinterklaas word er een grote levering verwacht.

Toen de spelcomputer afgelopen vrijdag uitkwam, was deze vrijwel meteen uitverkocht. Een woordvoerder van Nintendo Nederland geeft aan dat de aankomende weken de voorraden in klein aantallen zullen worden aangevuld, maar een grote levering blijft uit tot na Sinterklaas. Vanaf dan zal de mini NES het meest beschikbaar zijn bij grote retailers. Net voor kerst zal er wederom een grote levering komen.

Het tekort aan de Nintendo Classic mini brengt over de hele wereld nogal wat gevoelens naar boven. Deze reacties kun je hier en hier lezen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Grote levering Nintendo Classic Mini pas na Sinterklaas

  • 17/11/2016 om 19:03
    Permalink

    Begrijpelijk omdat Sinterklaas maar door een percentage van de wereldbevolking wordt gevierd.
    Maar wel slechte zet aangezien de Nederlander 1 van de meest invloed rijkste persoon is (meest actief op internet enzo) en je daarmee dus een ideale promotie groep ‘in de steek’ laat.

Geef een reactie