Darksiders Warmastered weer uitgesteld + nieuwe trailer

Darksiders Warmastered Edition zou eigenlijk vorige maand uitkomen, alvorens vlak voor de release uitgesteld te worden.

Darksiders Warmastered Edition is een remaster van de game uit 2010 met geüpgradede graphics en FPS. Deze versie zou oorspronkelijk eind vorige maand verschijnen alvorens vlak voor de release naar de 22ste van deze maand verschoven te worden. Nu blijft deze datum staan voor de Xbox en Playstation-versies van de game, maar de Wii U heeft weer uitstel gekregen. Deze versie zal nu op een later moment uitkomen. THQ Nordic heeft echter wel een nieuwe trailer uitgebracht voor de game, welke hieronder te zien is.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie