Nintendo Power Line is dit weekend open

Dit weekend zal de Nintendo Power Line eenmalig weer open zijn.

Sinds gisteren is de Nintendo Classic Mini: NES te verkrijgen in de winkel. Om dit te vieren heeft Nintendo eenmalig de stekker van de Nintendo Power Line weer ingestoken. De Nintendo Power Line was een telefoonlijn van Nintendo die je kon gebruiken als je vast zat in een Nintendo-game. Je kunt echter geen live gesprek voeren, omdat alles op voorhand is opgenomen.

Wanneer je belt krijg je een man aan de lijn die je voorstelt aan de Nintendo Power Line. De man zegt dat je verwezen wordt naar andere raadgevers die voor de Nintendo-lijn hebben gewerkt. Zij zullen hun persoonlijke verhalen vertellen en gametips geven voor The Legend of Zelda, Metroid, Super Mario Bros. en Super Mario Bros. 3.

Benieuwd welke tips je krijgt tijdens het telefoongesprek? Bekijk dan de volgende video:

7 gedachten over “Nintendo Power Line is dit weekend open

Geef een reactie