Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Younes en Jelle

De Daily Nintendo crew is uitgebreid. Vanaf deze week zijn twee nieuwe redacteuren aan het team toegevoegd om jullie van het laatste Nintendo nieuws te voorzien: Younes en Jelle.

De Daily Nintendo crew is uitgebreid. Vanaf deze week zijn twee nieuwe redacteuren aan het team toegevoegd om jullie van het laatste Nintendo nieuws te voorzien: Younes en Jelle.

Younes is hiermee de eerste Belg die de redactie van Daily Nintendo komt versterken. Jelle ken je wellicht al van de DN community waar hij altijd erg actief is. Hieronder stellen Younes en Jelle zich aan jullie voor. Wil je weten welke gezichten er verder achter Daily Nintendo zitten? Bekijk onze vernieuwde crew pagina!

Younes

Hey Nintendo fans! Ik ben dus één van de nieuwe crew-leden, laat ik me even voorstellen. Ik ben Younes (ondertussen wel duidelijk), ben 16 jaar en woon in België. Ik ben dus ook de eerste Belg die de site mag vertegenwoordigen en daar ben ik trots op. Al 9 jaar ben ik een grote Nintendo-fan! Heb ondertussen alle Handheld consoles van Nintendo op mijn schap liggen, de enigste home console die ik heb is een Nintendo GameCube. Mijn favoriete home console is de Nintendo 64, jammer genoeg had ik de console zelf niet, maar heb er vroeger veel van kunnen genieten bij m’n vrienden thuis.

Ik zit natuurlijk nog altijd op school en studeer elektromechanica, nog 2 jaartjes hard leren en dan heb ik m’n middelbare diploma. Daarna weet ik nog niet wat ik verder ga studeren. In m’n vrije tijd maak ik video’s op mijn YouTube-kanaal, ik upload video’s over allerlei onderwerpen op een entertainende manier. Ik heb dus veel ervaring in het maken van video’s , wie weet zal ik in de toekomst video items maken voor DN. Verder ben ik de laatste tijd bezig met het maken van elektronische muziek en speel ik ook op mijn akoestische gitaar.

Nintendo heeft echt mijn jeugd gemaakt en ik kan niet wachten in de toekomst met  nieuwe consoles en games die uitkomen! Ik probeer elke dag minstens 1 artikel te schrijven op de site, waarschijnlijk zal dit niet lukken i.v.m school maar ik zal m’n best doen.

Ik hoop dat ik genoeg van mij heb geïnformeerd, mocht je nog vragen hebben laat ze dan zeker achter in de reacties.

Jelle

Hallo, ik ben Jelle, het andere nieuwe redactielid. Je kent mij waarschijnlijk al van de forums omdat ik daar al lang actief op ben. Ik woon in Limburg. Mijn eerste Nintendo-apparaat is een Gameboy Advance SP, al ben ik echt pas begonnen met gamen met de Wii en de Nintendo DS Lite. Ik heb weliswaar consoles zoals de NES en de Nintendo 64 gemist, maar ik vind het alsnog heel erg leuk om deze spellen via virtual console te spelen. Ik heb een vrij grote collectie van Wii-, Wii U-, PS3-spellen en amiibo.

Ik zit ook nog op school en heb helaas nog veel te doen naast het schrijven van artikelen voor Daily Nintendo. Mijn favoriete vakken zijn M&O, biologie en (meestal) wiskunde. Mijn favoriete buitenlandse talen zijn Engels en Duits. Verder vind ik zo’n beetje alles wat betreft technologie zeer interessant. Ik ben op dit moment Xcode (een tool waarmee je iPhone-, iPad- en iPod Touch-apps maakt) en Buildbox (een tool waarmee je games kan maken) aan het beoefenen. Ik heb ook een YouTube-kanaal waarmee ik in de toekomst meer probeer te gaan doen. Ook heb ik al aantal video’s voor het YouTube kanaal van DN gemaakt.

Ik kan niet wachten om artikelen te schrijven voor Daily Nintendo en ik kan niet wachten wat Nintendo de volgende keer bekokstooft.

Indien je nog wat over mij wilt weten kan dat via een PM. Ik hoop je te zien op de Daily Nintendo forums en in de chat op Telegram.