Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bravely Default: Fairy’s Effect aangekondigd

Eerder vandaag heeft Square Enix Bravely Default: Fairy's Effect aangekondigd, het nieuwste deel in de Bravely default series. Deze wordt in 2017 verwacht voor zowel iOS als Android.

Eerder vandaag heeft Square Enix Bravely Default: Fairy’s Effect aangekondigd, het nieuwste deel in de Bravely Default serie. Deze wordt in 2017 verwacht voor zowel iOS als Android.

Naast dat de titel wederom een “Fantasy RPG” is en uitgegeven zal worden voor smartphones is er verder niet veel informatie vrijgegeven.  Zo is er nog niets bekend over een verhaal, een eventuele release datum, of als de game ook naar het westen zal komen. Wel weten we dat er in Japan binnenkort een closed beta test zal starten, waar zo ongeveer 5000 mensen aan kunnen deelnemen.

Square Enix had eerder al aangegeven het vierjarig bestaan van Bravely Default te willen vieren. Het is alleen niet duidelijk of dit de titel is die ze hiervoor willen gaan gebruiken, de kans is groot dat dit slechts een spin-off betreft. Het is namelijk niet de eerste Bravely Default titel die naar de smartphone komt, tussen Bravely Default en Second zijn er in Japan eerder al een smartphone en web browser game verschenen.