Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grote update Miitomo nu live

De grote update voor Miitomo is nu live. Zowel iOS als android gebruikers kunnen versie 2.0.1 vanaf nu downloaden, die een aantal nieuwe functies introduceert.

De grote update voor Miitomo is nu live. Zowel iOS als android gebruikers kunnen versie 2.0.1 vanaf nu downloaden, die een aantal nieuwe functies introduceert.

Hieronder hebben we een samenvatting van de nieuwe functies voor je:

  • Het is nu mogelijk om directe berichten naar je vrienden te sturen, waarbij je Mii als boodschapper gebruikt wordt. Je kunt hierbij ook kiezen met welke uitdrukking je Mii dit bericht overdraagt.
  • Je kamer is nu aanpasbaar met wallpapers en vloeren die je o.a. kunt winnen in de mini game Mii Drop. Er is al bekend dat er ook wallpapers gebaseerd op iconische Nintendo titels zijn, zoals bijvoorbeeld Mario en Zelda.  Ook kun je opgeslagen foto’s van je mobiel als posters ophangen, al zul je deze poster spots moeten kopen.
  • Een andere nieuwe toevoeging is Style Central. Hierin kun je de outfits van Mii’s over de hele wereld bewonderen en belonen met hartjes of favorieten. Natuurlijk kun je ook jouw eigen fashion sense met de wereld delen.
  • Daarnaast is ook Awnser Central toegevoegd. Dit heeft hetzelfde principe als Style Central, met als uitzondering dat het hier om vragen en antwoorden gaat. Deel je antwoorden met de wereld en kijk wat anderen te zeggen hebben.
  • Ook kun je nu meerdere Mii’s maken, die aangeduid worden als “sidekick characters”  deze kun je aanpassen op welke manier je maar wilt, en kunnen daarnaast alles wat je hoofd Mii ook kan.

Hieronder kun je een video bekijken waarin GameXplain sommige aspecten van de nieuwe update laat zien.