Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon GO-update rolt uit, tweede generatie Pokémon ontdekt

De eerder aangekondigde update voor Pokémon GO, waardoor je onder andere bonussen kunt verdienen, rolt inmiddels uit. Tijdens datamining van de nieuwe update zijn ook nog eens sporen van de tweede generatie Pokémon ontdekt.

De eerder aangekondigde update voor Pokémon GO, waardoor je onder andere bonussen kunt verdienen, rolt inmiddels uit. Tijdens datamining van de nieuwe update zijn ook nog eens sporen van de tweede generatie Pokémon ontdekt.

Spelers die elke dag Pokémon vangen krijgen met de komst van de nieuwe update verschillende bonussen. Daarnaast krijg je een grotere bonus wanneer je zeven dagen op een rij Pokémon vangt. Bonussen zijn ook beschikbaar voor degenen die een PokéStop bezoeken en  die elke dag een draai geven aan de Photo Disc.

Verschillende fans hebben na de komst van deze update middels datamining echter ook sporen gevonden van de tweede generatie Pokémon. In de code van de game lijkt de Pokédex namelijk veel groter te zijn geworden. Hierdoor is er nu ook ruimte voor Pokémonnummers 152 tot en met 251. Ook is de Pokémon Ditto inclusief zijn signature move ‘Transform’ gevonden in de update van het spel. Wanneer deze toevoegingen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden is nog onduidelijk.

De nieuwe update kent nog een aantal aanpassingen en verbeteringen. De hoeveelheid Prestige die je kunt verdienen bij een eigen Pokémon Gym is lager geworden, maar bij het verslaan van een ander team verliest hun Gym juist meer prestige. Ook is er een timer toegevoegd na het verslaan van een Gym, zodat voor korte tijd alleen jij een nieuwe Pokémon kan toevoegen. De nieuwe update betreft nu versie 0.45