Bouw vanaf nu aan je persoonlijke DN-score op Daily Nintendo!

Sinds begin deze week brengt Daily Nintendo een leuke nieuwe feature terug voor onze leden; een puntensysteem genaamd jouw DN-score! Jij kunt vanaf nu bouwen aan jouw persoonlijke DN-score op de site!

Ten slotte, de velen functies die we de laatste tijd op het forum en de site hebben toegevoegd zijn één, maar hoe zorg je ervoor dat er ook echt gebruik van gemaakt wordt? Daarvoor is de DN-score. Bij veel dingen die je doet op de site krijg je punten genaamd DN-points.

Zo krijg je onder andere punten door in te loggen op de site, te reageren op het forum én te reageren op de site zelf. De door jou opgebouwde punten vormen vervolgens jouw eigen DN-score! Het leuke is dat een forum post bijvoorbeeld meer punten waard is dan een reactie op een nieuwsbericht. Er zijn tal van manieren om punten te verzamelen welke we lang niet allemaal verklappen. Heb je bijvoorbeeld al veel vrienden toegevoegd?

14963014_1789835677930650_1439793816_nJe eigen DN-score kun je terugvinden op je profiel én staat op het forum naast je avatar vermeld. De DN-score is er overigens niet alleen  om over op te scheppen tegen andere leden; we zijn van plan om binnenkort wellicht prijzen uit te delen aan de leden die bijvoorbeeld in één week of maand de meeste punten hebben verzameld. Maar daarover in binnenkort meer.

Wil je weten welke DN’ers te hoogste DN-score hebben? Dat zie je in het online leaderboard! Het leaderboard vindt je terug bovenaan de site onder @DNcommunity.

Wellicht ontdek jij nog wel andere manieren om DN-points te vergaren? En wellicht heb je inmiddels al een of meerdere DN-points ontvangen? In jouw profiel kun je bij ‘geschiedenis’ ook direct zien wanneer en hoe je punten hebt gescoord!

De DN-score heeft eerder dit jaar kort online gestaan maar is toen door technische problemen offline gehaald. Vanaf nu kun je weer volop DN-points vergaren! De DN-score van iedereen is terug op 0 gezet, wel zo eerlijk!

Heb je nog geen DN account? Maak ‘m hier snel aan!

14964131_1789832597930958_917814376_o

38 gedachten over “Bouw vanaf nu aan je persoonlijke DN-score op Daily Nintendo!

Geef een reactie