Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Snoepen van candy met Nintendo Switch” DN.FM #3

In een nieuwe podcast behandelen we veel nieuwe details omtrent de Nintendo Switch en behandelt we Pokémon Go acties en de Sun en Moon-demo. Er is ook weer een gast van de partij Leon!

In een nieuwe podcast behandelen we veel nieuwe details omtrent de Nintendo Switch, Pokémon Go acties en de Sun en Moon-demo. Er is ook weer een gast, Daily Nintendo-lid Leon is van de partij!

DN.FM is een wekelijkse podcast-serie waar we de belangrijkste nieuwtjes van Daily Nintendo bespreken. Tijdens de afgelopen seizoenen zijn er extra onderdelen bijgevoegd, zo stellen we nu jullie kennis op de proef, zetten we onze game-ervaringen uit en voeren we een debat.

Allereerst kan je in de podcast de bespreking van de volgende nieuwtjes horen:

  • Pokémon Sun & Moon meest gereserveerde Nintendo-game ooit. Staan ze bij ons al in de pre-order?
  • VR op de Switch? Wat zijn de add-ons? Is geen externe harde schijf erg?
  • Pokémon Go heeft nieuwe Halloween update

Daarna kunnen jullie een geluid horen van een game vanaf 18:29. Laat ons via een reactie weten in welke game dit geluid voorkomt! Het geluid van de vorige keer maken we ook bekend.

Ook hebben we een discussie. Deze week is de stelling “Het is onacceptabel dat de Nintendo Switch reveal geen echte gameplay toonde.”Deze discussie kan je horen vanaf vanaf 21:10.

Vervolgens bespreken we de games die we deze week gespeeld hebben. Dat zijn de “Pokémon Sun & Moon demo”. Dit gedeelte is te beluisteren vanaf 23:46.

De gehele podcast kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-seizoen-4-episode-4

DN.FM is ook te vinden in iTunes en de podcast app op iOS apparaten. Als je een medium hebt waar je de podcast ook graag wil zien, kan je dit altijd achterlaten.

We zijn benieuwd wat jullie van de podcast vonden. Laat ons weten wat jij denkt dat het geluid is en wat jij vindt van de besproken onderwerpen!