Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Wat is jouw mening over Nintendo Switch?

Onlangs is de nieuwe platform van Nintendo onthuld, maar echt veel weten we nog niet. Dit zal halverwege de eerste maand van het nieuwe jaar goed worden gemaakt, maar wat is tot zover jouw mening? Ben je teleurgesteld of juist zeer tevreden?

Onlangs is de nieuwe platform van Nintendo onthuld, maar echt veel weten we nog niet. Dit zal halverwege de eerste maand van het nieuwe jaar goed worden gemaakt, maar wat is tot zover jouw mening? Ben je teleurgesteld of juist zeer tevreden? 

Ons geduld werd aardig op de proef gesteld, maar zo’n negen dagen geleden konden we de eerste beelden van de Switch waarnemen. De hybride van een console en handheld wordt in maart 2017 uitgebracht, maar de baas van Nintendo heeft al aangekondigd dat een hoop features van de Nintendo Switch nog niet getoond zijn. Dit wordt in januari goedgemaakt met een wereldwijde evenement, waar ook de line-up wordt bekendgemaakt. Opnieuw wordt ons geduld getest, maar ben jij tevreden? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen en een berichtje achter te laten in de onderstaande sectie!