[POLL] Wat is jouw mening over Nintendo Switch?

Onlangs is de nieuwe platform van Nintendo onthuld, maar echt veel weten we nog niet. Dit zal halverwege de eerste maand van het nieuwe jaar goed worden gemaakt, maar wat is tot zover jouw mening? Ben je teleurgesteld of juist zeer tevreden? 

Ons geduld werd aardig op de proef gesteld, maar zo’n negen dagen geleden konden we de eerste beelden van de Switch waarnemen. De hybride van een console en handheld wordt in maart 2017 uitgebracht, maar de baas van Nintendo heeft al aangekondigd dat een hoop features van de Nintendo Switch nog niet getoond zijn. Dit wordt in januari goedgemaakt met een wereldwijde evenement, waar ook de line-up wordt bekendgemaakt. Opnieuw wordt ons geduld getest, maar ben jij tevreden? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen en een berichtje achter te laten in de onderstaande sectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

7 gedachten over “[POLL] Wat is jouw mening over Nintendo Switch?

 • 29/10/2016 om 16:32
  Permalink

  Ik ben in ieder geval al tevreden. Had al sinds de eerste geruchten gehoopt op een soort hybride en die lijkt er met de Switch ook te komen. Hoewel ik wel benieuwd ben hoe ze de 3DS nog gaan ondersteunen en in hoeverre de Switch het handheld-gedeelte zal vervangen. Ook ben ik benieuwd naar de titels, maar al met al lijken ze naar de fans te luisteren en dat is al een “switch” te noemen.

 • 29/10/2016 om 17:21
  Permalink

  Ik ben wel tevreden, alleen ik ben nog steeds heel nieuwsgierig naar wat er te komen valt. Dus ik ben nog niet 100% tevreden.

 • 29/10/2016 om 17:23
  Permalink

  Ik ben tevreden, maar ik weet nog niet zo goed wat ik moet verwachten kwa third party support. Nintendogames zijn geweldig, maar ik wil graag meer!

 • 29/10/2016 om 18:38
  Permalink

  Voor zover informatie bekend is ben ik zeer tevreden.
  Aan de andere kant weten we heel belangrijke dingen als de line up en de specs niet. Dus dat kan nog roet in het eten gooien…

 • 30/10/2016 om 10:55
  Permalink

  De Switch ziet er goed en het was goed van Nintendo om in de revealtrailer geen kinderen te laten zien. toch wil ik meer informatie voor ik echt overtuigd ben. Als de allereerste meldingen van Nintendo nog steeds gelden dan zou de Switch dus gewoon naast de WiiU en 3ds moeten komen en niet als vervanger.

Geef een reactie