Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon trailer onthuld nieuwe Pokémon en een nieuwe functie

Hoewel het met dataminen al ontdekt was hoe ze eruit zagen onthuld Nintendo vandaag officieel de laatste Starter evoluties en meer nieuwe functies

Hoewel het met dataminen al ontdekt was hoe ze eruit zagen onthuld Nintendo vandaag officieel de laatste Starter evoluties en meer nieuwe info.

In de nieuwe trailer krijgen we te zien dat de laatste evolutie van Rowlet Decidueye gaat heten met als type Grass/Ghost en zal de speciale aanval Spirit Shackle kennen. De laatste evolutie van Litten heet Incineroar een Fire/Dark type met als speciale move Darkest Lariat. Popplio’s laatste evolutie heet Primarina een Water/Fairy Pokémon met als speciale move Sparkling Aria.

Verder worden de Guardian Pokémon van de eilanden onthuld voor Akala Island is dat de Physic/Fairy Pokémon Tapu Lele. Deze Pokémon kent de speciale vaardigheid Psychic Surge welke het speelveld verandert. De Guardian van Ula’ula is Tapu Bulu een Grass/Fairy Pokémon met de vaardigheid Grassy Surge. Poni Islands’s Guardian Pokémon is Tapu Fini een Water/Fairy pokémon met de vaardigheid Misty Surge. Alle Tapu Pokémon hebben dezelfde Z-Move genaamd Guardian of Alola.

Verder worden de nog de Psychic Pokémon Cosmog en de Alola versie van Persian onthuld. Ook wordt er bekend gemaakt dat ze bezig zijn met een Pokémon League te maken in de Alola Regio. Als je Champion wordt in Alola kan je de Battle Tree uitdagen. Hier kan je samenwerken en vechten met bekende trainers zoals Cynthia, de Champion van Sinnoh. In de Battle Tree heb je twee Battle Legends, en dat zijn niemand minder dan Red en Blue.