Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo geeft update releaselijst

Nintendo heeft een (oude) release lijst wereldkundig gemaakt voor de 3DS en de Wii U, op deze lijst staan alle Nintendo games die in ontwikkeling zijn. Vooral voor de fans met de handheld in huis zal er de komende tijd nog genoeg te genieten zijn.

Zoals bekend komt volgende maand Pokémon Sun & Moon uit en is er ook een 3DS versie van Mario Maker in ontwikkeling. Op de lijst valt te zien dat er ook in 2017 nog genoeg games zullen verschijnen. Voor de Wii U bezitter lijkt het een saaie periode te worden. Voorlopig staat voor de homeconsole alleen The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de rol. Bekijk hieronder de lijsten, de eerste twee pagina’s betreft Nintendo games. Op de derde pagina vindt je die van ’third party’s’

launch1 launch2 launch3