Laatste Hyrule Warriors: Legends DLC verschijnt volgende week

Het officiële Twitter-account van Hyrule Warriors heeft aangekondigd dat het vierde en laatste DLC-pakket vanaf 31 oktober verkrijgbaar is. 

Het zogeheten Link Between Worlds-pakket bevat 2 nieuwe personages: Ravio, met als wapen een hamer en Yuga, die zijn magische verfkwast gebruikt. Ravio’s aanvallen zullen zich echter niet beperken tot de hamer, want hij maakt ook gebruik van andere voorwerpen uit zijn winkel, zoals bommen, een boemerang, en de ijsstaf. Yuga kan met zijn kwast bliksem en portretten manipuleren.

In tegenstelling tot de Wii U-versie bevat de 3DS-versie een nieuwe Adventure Map, waarin spelers verschillende nieuwe kostuums en wapens kunnen vrijspelen.

 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie