Unreal Engine 4 en amiibo support voor de Switch

De Nintendo Switch is eindelijk aangekondigd, ookal vertelde de preview trailer niet al te veel toch komt er nog steeds informatie naar buiten.

Zo heeft Nvidia bevestigd de chip voor het systeem te maken en bevestigde Image & Form voor de Switch te gaan ontwikkelen. Nu zijn er nog twee onthullingen gedaan. Zoals niet geheel onverwachts zal de Switch amiibo support hebben. Nu is dit waarschijnlijk niet geheel onverwachts nadat Nintendo een speciale lijn Breath of the Wild amiibo had onthuld. Nintendo of America heeft het nu bevestigd tegenover IGN.

Wat misschien wel een stuk opvallender is, is dat de Switch Unreal Engine 4 ondersteunt, hierdoor kunnen een aantal spellen die niet naar de Wii U konden komen zoals de aankomende titel Q.U.B.E. 2, wel op de Switch worden uitgebracht. Unreal kondigde dit aan door middel van een Tweet.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie